Op zoek naar Vloeronderhoud?

Uw vloer geeft een belangrijke boodschap af van uw bedrijf, een schone vloer is een veilige en schone werkomgeving. Boja Schoonmaakdiensten neemt de zorgen over vloeronderhoud weg bij particulieren en bedrijven in en door heel Nederland. Wij zorgen ervoor dat uw vloer niet alleen schoon is, maar ook goed onderhouden wordt.

Met de juiste middelen en machines zorgen wij er voor dat uw bedrijfsvloer de zorg krijgt die het verdiend.U kunt terecht bij ons voor alle vloeren zoals: LINO,MARMER,PVC, EN HOUTEN VLOEREN ENZ.. kunt U bij ons terecht, onze professionals van Boja Schoonmaakdiensten hebben voor elke ondergrond de juiste oplossing. Of u nou een kantoor of fabriekspand wilt onderhouden, bij Boja kunt u terecht.

Het beste onderhoud voor uw vloer

Elke type vloer vraagt om een andere vorm van onderhoud. Wij hebben professionals in huis die precies weten wat het beste bij uw type vloer past. In onze planning en oriëntatiefase van de opdracht nemen wij samen met u de wensen door en geven wij advies, hierdoor verlengen wij niet alleen de levensduur van uw vastgoed, maar ook het plezier dat de werknemers er van hebben.